Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολίτης καταγγέλλει ότι αστυνομικός άσκησε βία εις βάρος του επειδή του... έκοβε τον αέρα. Το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη όταν ο 30χρονος σταμάτησε να χαιρετίσει ένα φίλο του. Ο οδηγός του περιπολικού φώναξε τότε στον 30χρονο να φύγει γιατί, όπως είπε, «του έκοβε τον αέρα».

Διαβάστε ακόμη: Σπάτα: Γόνος ζάμπλουτης βρετανικής οικογένειας ο νεαρός που διαμελίστηκε από ελικόπτερο - Τρεις συλλήψεις

Ο αστυνομικός βγήκε από το περιπολικό και οδήγησε τον 30χρονο μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου εκεί ξεκίνησε να του φωνάζει και να τον ρωτάει με έντονο ύφος, γιατί δεν έφευγε από το σημείο. Σύμφωνα με την καταγγελία ο 30χρονος τραυματίστηκε στον ώμο, ενώ το περιστατικό έληξε με την ταυτοποίηση του πολίτη από τον αστυνομικό. Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή του περιστατικού από τον καταγγέλλων στην εκπομπή στο MEGA: «Μου λέει “α εσύ δεν καταλαβαίνεις από λόγια”. Αισθάνθηκα ότι με τραμπούκιζε ο αστυνομικός, με τράβηξε από τον ώμο και με έβαλε μέσα στο αστυνομικό τμήμα και μου μίλαγε με έντονο ύφος. Έχω κάνει αίτημα στην Αστυνομία για να μάθω τον υπηρεσιακό αριθμό του αστυνομικού και να προχωρήσω την μήνυση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA