Μενού
  • Α-
  • Α+

Περιστατικό με άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (26.07.22022) στο μπάσκετ της Τριάδας στην Εύβοια, με αποτέλεσμα ένα από τα παιδιά που εμπλεκόταν, να τραυματίζεται σοβαρά. Οι παραβρισκόμενοι δεν προσπάθησαν να παρέμβουν αλλά έβγαζαν… βίντεο με τα κινητά τους.

Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη στο evima.gr δύο ομάδες ανηλίκων άρχισαν να βιαιοπραγούν μεταξύ τους, με την υγεία ενός παιδιού να τίθεται μάλιστα σοβαρά σε κίνδυνο αφού, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η καταγγελία, «πλακώθηκαν στις μπουνιές και παραλίγο να «μείνει στον τόπο».

Ο πολίτης που κάλεσε την αστυνομία αναφέρει πως ενώ προσπάθησε να βοηθήσει, τελικά δέχτηκε και απειλές. «Αναγκαστικά μπήκα εγώ στη μέση να τους χωρίσω έφαγα και βρισιές και απειλές μέχρι που πήρα και την αστυνομία» είπε και τόνισε πως: «Aυτό είναι απαράδεκτο για εμάς τους γονείς που βγαίναμε κάθε απόγευμα με τα παιδιά μας να παίζουνε, να βλέπουν αυτές τις σκηνές».

Σύμφωνα με την καταγγελία περαιτέρω το φαινόμενο δεν είναι σπάνιο, καθώς συχνά ανήλικοι που επισκέπτονται το γήπεδο καταλήγουν να παίζουν ξύλο για μια μπάλα

Το εν λόγω γήπεδο, κάθε απόγευμα είναι πάντα γεμάτο από γονείς και παιδιά, με το παραπάνω περιστατικό να δημιουργεί προβληματισμό, αφενός για την ασφάλεια τους κι αφετέρου για τις άσχημες εικόνες που παίρνουν νεαρά παιδιά βλέποντας το γεγονός αυτό να εκτυλίσσεται μπροστά τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA