Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη ζωή του με τραγικό τρόπο έχασε ένας εργάτης στην περιοχή Κυρά Βρύση, στα Ίσθμια Κορινθίας, όταν καταπλακώθηκε από σίδερα. Ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματα του, αφού είχε διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να του σώσουν τη ζωή, ο άνθρωπος όμως ήταν πολύ σοβαρά τραυματισμένος και δεν τα κατάφερε. 

Διαβάστε ακόμη: Αγία Βαρβάρα: Νεκρός από όπλο - Εντοπίστηκε πυροβολημένος στον δρόμο

Ο 30χρονος εργάτης εταιρίας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά το πρωί την ώρα που εκτελούσε εργασίες και καταπλακώθηκε από τα σίδερα που μετέφερε. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα από το σημείο του εργατικού δυστυχήματος, όμως, μετά από λίγη ώρα ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με το korinthostv, διενεργείται προανάκριση για το τραγικό συμβάν από το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, σχετικά με τις αδιευκρίνιστες συνθήκες που καταπλακώθηκε ο άτυχος άνδρας από τα σίδερα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA