Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής σε ξενοδοχείου του Ρεθύμνου στην Κρήτη, όταν σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr, άρπαξαν ένα 7χρονο αγόρι από την οικογένειά του και στη συνέχεια το έκλεισαν σε δωμάτιο για περίπου μία ώρα, όταν και το παιδί κατάφερε να διαφύγει και να επιστρέψει στους γονείς του. Με βάση το ρεπορτάζ, η αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί σε ξενοδοχείο των ανατολικών προαστίων της πόλη του Ρεθύμνου, όταν μία αλλοδαπή εργαζόμενη για αδιευκρίνιστους μέχρις στιγμής λόγους άρπαξε το 7χρονο παιδί ελληνικής καταγωγής και το μετέφερε στο δωμάτιο της.

Διαβάστε ακόμη: Αλέξης Κούγιας: «Οι εξετάσεις μου για ατύχημα έδειξαν καρκίνο στους λεμφαδένες μου»

Οταν έγινε αντιληπτή η εξαφάνιση του παιδιού από τους γονείς του, ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία, ενώ ο 7χρονος παρέμεινε για σχεδόν μια ώρα σε ομηρία. Και ενώ τόσο οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, όσο και οι αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούσαν να εντοπίσουν το παιδί, εκείνο κατάφερε τελικά να ξεφύγει από το δωμάτιο της εργαζόμενης καλώντας σε βοήθεια.

Προς μεγάλη ανακούφιση της οικογένειας του 7χρονου η έκβαση της περιπέτειας ήταν θετική, ενώ η αλλοδαπή εργαζόμενη συνελήφθη από της ΕΛΑΣ και ήδη διερευνώνται οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η αρπαγή, αλλά και τα κίνητρα της εργαζόμενης στο ξενοδοχείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA