Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δική του απάντηση στη μήνυση που δέχτηκε από την Ρούλα Πισπιρίγκου και την οικογένειά της, έδωσε ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Πατρών. «Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για την ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μήνυση κατά του γιατρού της Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη, από την οικογένεια Πισπιρίγκου

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκαν στα δικαστήρια της Πάτρας, ώστε να καταθέσουν αυτοπροσώπως τη μήνυση κατά του κ. Ηλιάδη με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις του πως η οικογένεια δεν επισκεπτόταν την 9χρονη, όσο νοσηλευόταν στη ΜΕΘ. «Εμείς - και οι δύο οικογένειες - ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω», ισχυρίζονται σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος.

Να σημειωθεί ότι νομικά κατά του κ. Ηλιάδη μέσω της μήνυση που συντάχθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας Οθωνα Παπαδόπουλο, κινούνται η μητέρα της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός και θείος της.

«Μας τα γυρίζει ο Δασκαλάκης» 

Μετά τις νέες διώξεις που ασκήθηκαν στην Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της Μαλένας και Ιριδας, ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε με σκληρά λόγια για την εν διαστάσει σύζυγό του. Σχολιάζοντας τη δήλωση του πατέρα των τριών παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα, ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης είπε για τον εν διαστάσει σύζυγό της: «Έχει ήδη καταθέσει ενόρκως στα πλαίσια της δικογραφίας της Τζωρτζίνας, περιγράφοντας την κυρία Πισπιρίγκου ως μία ιδιαίτερα στοργική μάνα. Ως μία γυναίκα για την οποία δε θα μπορούσε ποτέ κανείς να έχει την παραμικρή υποψία ή ένδειξη ότι θα μπορούσε να στραφεί ποτέ εναντίον των ίδιων της των παιδιών. Είναι μία δήλωση η οποία διακρίνεται από κάποια σκληρότητα… », κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος.

Δασκαλάκη: «Από τις πιο στυγερές δολοφονίες»

Ενας νέος κύκλος ποινικών διώξεων άνοιξε για την Πισπιρίγκου, η οποία πλέον κατηγορείται για τους θανάτους όχι μόνο της Τζωρτζίνας, αλλά και της Ιριδας και της Μαλένας. Οι θάνατοι και των τριών παιδιών, αποδίδονται και επίσημα στην 33χρονη μητέρα και όπως ήταν φυσικό, ο πατέρας τους Μάνος Δασκαλάκης προχώρησε σε δήλωση μέσω των δικηγόρων του, με την οποία αναφέρει πως μετά τις εξελίξεις που έγιναν γνωστές δεν ήταν έκπληξη για τον ίδιο, αλλά εφόσον αποδειχτούν οι κατηγορίες τότε «θα πρόκειται για μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής». Στο μεταξύ, αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την απολογία της Πισπιρίγκου.

 

Σχετικά με τη νέα δίωξη που ασκήθηκε στην σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, ο Δασκαλάκης έκανε την παρακάτω δήλωση στον Alpha μέσω των δικηγόρων του: «Εξαιτίας των διαρροών που υπάρχουν εδώ και μήνες, η άσκηση της νέας ποινικής δίωξης δεν έρχεται ως έκπληξη αλλά ως εξέλιξη επιβεβλημένη από τα πορίσματα των αστυνομικών και ιατροδικαστικών αρχών. Η προσεκτική και επίπονη διερεύνηση των συνθηκών των τριών θανάτων εκ μέρους της εισαγγελίας Αθηνών, παρέχει επαρκή και σαφή θεμελίωση των κατηγοριών οι οποίες εφόσον αποδειχθούν στο σύνολό τους συγκροτούν μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA