Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε...μάστιγα τείνουν να εξελιχθούν οι μεθυσμένοι τουρίστες στη Χερσόνησο της Κρήτης, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που παραθερίζουν στην περιοχή και καταλήγουν τελικά στα νοσοκομεία της περιοχής είτε με ορούς λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ είτε με τραυματισμούς. Πλήρως ενδεικτική ήταν η κατάσταση που επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου καθώς μέσα σε λίγες ώρες οι διασώστες του ΕΚΑΒ συνέδραμαν σε 11 περίπου περιστατικά μεθυσμένων τουριστών. Οι περισσότεροι παρελήφθησαν από τη Χερσόνησο και τα Μάλια και οδηγήθηκαν στα ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου για τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα ένα από τα περιστατικά αφορούσε άνδρα μεθυσμένο στην περιοχή της Χερσονήσου, ο οποίος έχασε την ισορροπία του και έπεσε μέσα σε μία άδεια πισίνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφριά και να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ένα ακόμα συμβάν σύμφωνα με το neakriti.gr αφορούσε μεθυσμένο τουρίστα, ο οποίος «τα έβαλε» με τον πορτιέρη, τον οποίον χτύπησε ελαφρά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο σημείο, όπου παρέλαβε τον 24χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA