Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Μεσσήνης, καθώς το βράδυ της Τετάρτης προσήχθη ένα άτομο, ύποπτο για την επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη που νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και πιο συγκεκριμένα στο μάτι. Σύμφωνα με το best tv, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε επίθεση από άγνωστο, ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Η 49χρονη νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο στην οφθαλμολογική κλινική του Γ.Ν. Καλαμάτας.

Διαβάστε ακόμη: Μεσσήνη: Επιτέθηκαν με χημικό υγρό σε 49χρονη - Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/08) στην περιοχή Ανάληψης η 49χρονη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά και όταν έφτασε στο σημείο επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης, όπου εργάζεται. Τότε δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του. Ο άγνωστος δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Αφού δεν κατάφερε να την ακινητοποιήσει εν τέλει τράπηκε σε φυγή. Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: «Σχετικά με περιστατικό τραυματισμού 49χρονης που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε περιοχή της Μεσσήνης, στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας έχει προσαχθεί και εξετάζεται ένας ημεδαπός. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση». Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά με σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA