Οι φωνές της κοπέλας μέσα σε ένα μικρό δασάκι της Ιθάκης ακούγονταν στα πέριξ με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι Αρχές. Με το που έφτασαν άνδρες του Λιμενικού αντίκρισαν μέσα στο δασάκι μια γυναίκα 27 ετών σε κατάσταση σοκ. Στο σημείο βρισκόταν και ο 32χρονος σύντροφός της, με τον οποίο είχαν διένεξη. Οπως αποδείχθηκε η νεαρή κοπέλα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού, όμως δεν ήθελε να καταγγείλει τον σύντροφό της.
Ελεγε μάλιστα, ότι είχαν έναν μικρό καυγά και παρακάλεσε τους λιμενικούς να αποχωρήσουν για να τα «βρει» με τον σύντροφό της. Ευτυχώς, οι λιμενικοί επέμειναν γιατί έβλεπαν τη γυναίκα σε κακή κατάσταση και παρατήρησαν ότι είχε μώλωπες στα χέρια. Την οδήγησαν στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κι άλλα χτυπήματα σε άλλα μέρη του σώματός της με αποτέλεσμα να ενημερωθεί άμεσα η εισαγγελέας. Ακολούθως προσήγαγαν τον 32χρονο, ο οποίος ύστερα από ώρες παραδέχθηκε ότι είχε χτυπήσει τη σύντροφό του κι οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για να δικαστεί.
- Γερμανία: Εντοπίστηκε η 16χρονη Λόρα που αγνοείται από τον Ιανουάριο
- Ένταση στη δίκη Λυγγερίδη: «Με φωτοβολίδα δεν σκοτώνουμε ούτε λαγό» - «Να σου ρίξω να δεις αν θα σε στείλει;»
- «Να γίνει η προσευχή όλων η φωνή του Γεράσιμου»: Το μήνυμα του πατέρα 3 χρόνια μετά
- Λιάγκας: «Το Ψαράκι της Kουτσελίνη θα προκαλέσει θλίψη σε κάποιους νέους, όχι γέλιο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.