Τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο διέκρινε ο ιατροδικαστής στη σορό του άγνωστου άνδρα που βρέθηκε το μεσημέρι πίσω από την Δομή Ανοιχτής Φιλοξενίας στον Ελαιώνα. Σύμφωνα με την αυτοψία που πραγματοποίησε, το θύμα μεταφέρθηκε νεκρό στον αδιέξοδο δρόμο όπου βρέθηκε κοντά στην οδό Ορφέως πριν από τρεις με τέσσερις ημέρες.
Λόγω της προχωρημένης σήψης δεν είναι δυνατή η αναγνώρισή του και τώρα οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την υπόθεση ερευνούν τόσο τον χώρο της Δομής όσο και στην ευρύτερη περιοχή για κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε σε πρώτη φάση να αποκαλύψει την ταυτότητα του δολοφονημένου άνδρα, και στη συνέχεια στους δράστες του εγκλήματος.
- Survivor: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη - Αναστέλλεται η προβολή του ριάλιτι
- Το σχόλιο της Ευγενίας Μανωλίδου για τον «Πυθαγόρα» των Metallica δεν το περιμέναμε
- Χριστίνα Βίδου: Πώς άνοιξε το δελτίο του ΣΚΑΪ στη μετά Κοσιώνη εποχή
- Δημοσκόπηση Alpha: Η διαφορά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και η τάση για τα νέα κόμματα Τσίπρα και Καρυστιανού
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.