ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/08/2022 02:20

Καιρός: Ισχυρά μπουρίνια σάρωσαν Ήπειρο, Θεσσαλία και Ιόνιο

Χειμώνα θύμισε η νύχτα της Παρασκευής σε πολλές περιοχές στα βορειοδυτικά και όχι μόνο της χώρας – Ισχυρά μπουρίνια σάρωσαν την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και το Ιόνιο με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν πως τα φαινόμενα θα συνεχιστούν

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Καιρός: Ισχυρά μπουρίνια σάρωσαν Ήπειρο, Θεσσαλία και Ιόνιο
Καιρός: Ισχυρά μπουρίνια σάρωσαν Ήπειρο, Θεσσαλία και Ιόνιο
Ανάγνωση:

Σε κάποιες περιοχές της χώρας το βράδυ της Παρασκευής θαύμασαν την Αυγουστιάτική πανσέληνο. Σε κάποιες άλλες, ωστόσο, οι κάτοικοι έψαχναν μέρος για να προστατευτούν από τις ισχυρές καταιγίδες και τα μπουρίνια! Σε Ήπειρο, Θεσσαλία και Ιόνιο ο καιρός ήταν περισσότερο χειμερινός παρά... καλοκαιρινός!

Παραλιακές περιοχές σε Ήπειρο και Θεσσαλία αλλά και νησιά του Ιονίου όπως την Κέρκυρα σαρώθηκαν από τα ισχυρά φαινόμενα. Οι καταιγίδες κατά τόπους ήταν εξαιρετικά ισχυρές και συνοδεύονταν από πολύ δυνατούς ανέμους.

Στα Σύβοτα στη Θεσπρωτία, Στα Τρίκαλα στη Θεσσαλία αλλά και στην Κέρκυρα στο Ιόνιο έπεσε πολύ νερό ενώ δεν έλειψαν και τα μικροπροβλήματα όπως διακοπές ηλεκτροδότησης αλλά και δρόμοι που μετατράπηκαν σε ποτάμια!

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει προειδοποιήσει για έντονα καιρικά φαινόμενα που θα εκδηλώνονται μέχρι και την Δευτέρα. Τα φαινόμενα αναμένεται, πάντως, να φτάσουν στην κορύφωσή τους την Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΕΜΥ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙΡΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ