ΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/08/2022 12:00

Παραλιακή: Αλλαγές στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης με τον δρόμο να αποκτά αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα

Οι παρεμβάσεις αφορούν σε όλο το μήκος του παραλιακού μετώπου, από τα έργα ανάπλασης του Φαληρικού μέχρι τα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης και τη Βάρκιζα αλλά και σημαντικές παρεμβάσεις στις σήραγγες του Καραμανλή και τη Λεωφόρο Σουνίου

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Παραλιακή: Αλλαγές στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης με τον δρόμο να αποκτά αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα
Πηγή: Eurokinissi/Facebook
Ανάγνωση:

Αλλαξαν τα Λιμανάκια μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης στο οδικό δίκτυο. Πλέον ο δρόμος είναι ασφαλέστερος και οι οδηγοί που κινούνται παραλιακά έχουν διευκολυνθεί. Οι παρεμβάσεις αφορούν σε όλο το μήκος του παραλιακού μετώπου, από τα έργα ανάπλασης του Φαληρικού μέχρι τα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης και τη Βάρκιζα αλλά και σημαντικές παρεμβάσεις στις σήραγγες του Καραμανλή και τη Λεωφόρο Σουνίου.

Διαβάστε ακόμη: Bullying: «Ολα αυτά τα χρόνια υποφέρω» - Η μαθήτρια που έπεσε θύμα μιλά για πρώτη φορά

Ο δρόμος στα Λιμανάκια έχει αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα υψηλής πρόσφυσης που μειώνει το θόρυβο από την κύλιση και κάνει την εμφάνισή του σε πολλά και μεγάλα τμήματα της παραλιακής. Σε βίντεο από drone που αναρτήθηκε πρόσφατα στον λογαριασμό του συμβούλου Διαχείρισης Κυκλοφορίας και Οδικής Ασφάλειας, Κίμωνα Λογοθέτη, (Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας) φαίνονται ξεκάθαρα οι βελτιώσεις που συντελούν στην αύξηση της οδικής ασφάλειας στα Λιμανάκια.

Η αναβάθμιση των φωτιστικών σωμάτων ήταν μια από τις τελευταίες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο παραλιακό μέτωπο. Αποτελεί μέρος της υλοποίησης έργου που έχει προϋπολογισμό 37 εκατ. ευρώ και αφορά στην αντικατάσταση ενεργοβόρων λαμπτήρων με νέας τεχνολογίας LED, τα οποία μπορούν να εξοικονομήσουν ηλεκτρική ενέργεια έως και 70%, ενώ παράλληλα βελτιώνουν και τις συνθήκες φωτισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΔΡΟΜΟΣ DRONE
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ