Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο στόχαστρο της Daily Mail βρέθηκε ένα ακόμη γνωστό beach bar της Μυκόνου με το βρετανικό Μέσο να συγκεντρώνει πλήθος καταγγελιών τόσο για τις εξωπραγματικές τιμές όσο και τις... πρακτικές των εργαζόμενων αλλά και τη διαφορετική τιμολογιακή πολιτική στους τουρίστες σε σχέση με τους ντόπιους. Η ιστοσελίδα έκανε... αφιέρωμα σε γνωστό beach bar, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως οι ξένοι που επισκέπτονται το μαγαζί ενδέχεται να πληρώσουν ακόμη και τρεις φορές ακριβότερα ό,τι παραγγείλουν.

Διαβάστε ακόμη: Μύκονος: «Θέλουν να γίνουν διάσημοι» απαντά ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου με τα «χρυσά καβουροπόδαρα»

Φιλοξενεί δε, την εμπειρία δύο νοσοκόμων από τη Δανία, της Αμάντα και της Αλμα που ανέφεραν πως παραλίγο να βάλουν τα κλάματα όταν τους ζητήθηκε να πληρώσουν 533 ευρώ για ένα Mojito, ένα Red Bull και δύο πιάτα, μουσακά και καλαμάρι. «Τους ζητούσα συνέχεια τον λογαριασμό ή το μενού για να δω τι θα χρεωθούμε. Αλλά δεν μας το έδωσαν ποτέ μέχρι το τέλος» είπε μία εκ των τουριστριών, που περιέγραψε και τα όσα έζησε όταν πήγε στο εσωτερικό του μαγαζιού για να πληρώσει. «Δεν υπήρχαν σερβιτόρες και μόνο άντρες και μας τρόμαξαν» είπε ενώ ανέφερε πως μετά από συζητήσεις τους έγινε έκπτωση και πλήρωσαν 433 ευρώ

Επίσης ένα ζευγάρι από τη Γαλλία ο Phillipe Lafaix και η σύζυγός του Christin, ισχυρίστηκαν ότι χρεώθηκαν 417 ευρώ την Τετάρτη για έξι στρείδια ο καθένας, δύο μαργαρίτες και ένα μπουκάλι μεταλλικό νερό. Τα στρείδια από μόνα τους κοστίζουν 213 ευρώ, σχεδόν τετραπλάσιο από αυτό που πληρώνουν οι επισκέπτες στο διάσημο Bentley's Oyster Bar & Grill του Λονδίνου για την «Πιατέλα Οστρακοειδών» που περιλαμβάνει στρείδια, μύδια, μύδια και μύδια, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Σημειώνεται επίσης πως «Το συγκεκριμένο μπαρ έγινε διαβόητο τον Μάιο του 2019 όταν χρέωσε μια ομάδα Αμερικανών τουριστών περισσότερα από 800 δολάρια για έξι πιάτα καλαμάρι, έξι μπύρες, τρεις ορεκτικά με κοτόπουλο Caesar, δύο μπουκάλια νερό και ένα ποτήρι χυμό ντομάτας».

«Γέλαγαν για το πόσα θα πληρώσουν οι τουρίστες»

Την ίδια στιγμή προχώρησαν και σε ένα «πείραμα» με έναν ντόπιο να πηγαίνει στο μαγαζί και να κάνει την παραγγελία του στα ελληνικά. Οπως, λοιπόν, σημειώνεται ειδοποιήθηκε από το προσωπικό πως «οι τιμές ήταν πολύ υψηλές». Εξιστόρησε δε, «Μου έφεραν ένα κοκτέιλ αφού είχα παραγγείλει στα ελληνικά. Τους είχα πει ότι ζούσα στη Μύκονο και ήμουν ντόπιος όπως και αυτοί. Μου είπαν πρώτα ότι δεν έπρεπε να μπω στο μπαρ, καθώς οι τιμές ήταν πολύ υψηλές και ότι μπορεί να μην αντέξω οικονομικά». Και συνέχισε: «Καθώς μιλήσαμε, έγιναν φιλικοί. Ένας σερβιτόρος είπε ότι ήμουν τυχερός που δεν ήμουν τουρίστας, καθώς το ποτό μου θα ήταν τριπλάσια της τιμής και ένα από το προσωπικό του μπαρ γέλασε δυνατά».

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2751497.html
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA