Μενού
  • Α-
  • Α+

Πάνω από 7.500.000 ευρώ περιμένουν τον νικητή του Τζόκερ στην αποψινή κλήρωση έπειτα από τα διαδοχικά τζακ ποτ που έχουν «εκτινάξει» το ποσό για το δελτίο που θα έχει «5+1» στο παιχνίδι του ΟΠΑΠ. Για την κλήρωση της περασμένης Τρίτης είχαν κατατεθεί πάνω από 5 εκατ. δελτία, αριθμός που αναμένεται να ξεπεραστεί κατά πολύ για την αποψινή καθώς το μεγάλο ποσό που αντιστοιχεί στον νικητή της πρώτης κατηγορίας αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για ακόμη περισσότερους συμμετέχοντες.

Διαβάστε ακόμη: Κλήρωση Τζόκερ 16 Αυγούστου 2022: Ποιοι είναι οι τυχεροί αριθμοί που χαρίζουν 7.000.000 ευρώ

Σημειώνεται πως τα κέρδη στις κατηγορίες «5+1» και «5» εξαρτώνται από τις στήλες που συγκεντρώθηκαν, ενώ στις υπόλοιπες κατηγορίες είναι προκαθορισμένα. Όταν δεν υπάρχουν νικητές σε οποιαδήποτε από τις δύο πρώτες κατηγορίες επιτυχιών, τότε το ποσό που αντιστοιχεί στην κατηγορία αυτή μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση και προστίθεται στο ποσό που μοιράζει η ίδια κατηγορία (ΤΖΑΚ ΠΟΤ).

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα από τις προηγούμενες κληρώσεις Τζόκερ

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Η κλήρωση του Τζόκερ πραγματοποιείται κάθε Κυριακή, Τρίτη και Πέμπτη στις 22:00 και μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA