Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια κοπέλα 17 ετών από τη Χαλκιδική κατήγγειλε στις αρχές ότι έχει πέσει θύμα εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn) από τον 24χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος δεν δέχτηκε ότι ήθελε να τερματίσουν τη σχέση τους. Η σχετική δικογραφία έχει διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Χαλκιδικής ενώ ο κατηγορούμενος φαίνεται πως όχι μόνο δημοσίευσε το άσεμνο υλικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά συνεχίζει να εκθέτει την νεαρή σε συγγενείς και φίλους!

Διαβάστε ακόμη: Revenge porn στη Βόρεια Ελλάδα: Νέα τροπή στην υπόθεση - Συμμετοχή γυναίκας από το περιβάλλον του δράστη

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο 24χρονος αφού δημοσίευσε το βίντεο με το άσεμνο υλικό στα stories του προφίλ της 17χρονης στο Instagram, όχι μόνο δεν ζητά συγγνώμη αλλά συνεχίζει να την παρενοχλεί στέλνοντας συνομιλίες ερωτικού περιεχομένου που είχε με την κοπέλα σε φίλους και συγγενείς προκειμένου να την πιέσει για να γίνει επανασύνδεση. Ο 24χρονος έχει αλλάξει τόπο κατοικίας και δεν συνελήφθη αφού είχε παρέλθει το χρονικό περιθώριο για το Αυτόφωρο. Ωστόσο έχει ενημερωθεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα για να τον καλέσει και να του κάνει συστάσεις. 

Ο δικηγόρος της 17χρονης Οθωνας Παπαδόπουλος, είπε στον ALPHA: «Αρνείται την τέλεση της πράξης, βέβαια συνεχίζει τις ενοχλήσεις με αποστολή μηνυμάτων σε άτομα του οικογενειακού κύκλου για επικοινωνία η επανασύνδεση. Επίσης έχει στείλει γραπτές συνομιλίες τους σε άτομα του κοινωνικού τους κύκλου. Εχουν ενημερωθεί οι Αρχές και θα υπάρξουν εξελίξεις άμεσα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA