Μενού
  • Α-
  • Α+

Θρήνος επικρατεί στο Γαλαξίδι μετά τον χαμό των δύο νέων παιδιών, μόλις 21 και 24 ετών, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα. Το φοβερό τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 06:15 το πρωί του Σαββάτου στην είσοδο για το Γαλαξίδι, με τα δύο παιδιά να επιστρέφουν από νυχτερινή διασκέδαση.

Η οικογένεια της 21χρονης είναι συγκλονισμένη και περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής. Ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας λέει: «Δεν θα κατέβω κάτω στο Γαλαξίδι. Θα περιμένουμε». Η φοιτήτρια ήταν η μεγαλύτερη από τα τρία παιδιά της οικογένειας που μένει σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Όλα δείχνουν πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο για να μην πατήσει ένα νεκρό σκυλάκι που υπήρχε στο δρόμο. Όπως συμπεραίνουν, έστριψε απότομα το τιμόνι αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατήσει το αυτοκίνητο στο δρόμο. Αστυνομικοί ανέφεραν πως πιθανότατα ο οδηγός το είδε τελευταία στιγμή και αντέδρασε ενστικτωδώς. Ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ακαριαίος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι φοιτούσε σε πανεπιστημιακό ίδρυμα της περιοχής ενώ ο 24χρονος ήταν από το Γαλαξίδι.

Τα δύο παιδιά επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση και μάλιστα είχαν πλησιάσει στο σπίτι του 24χρονου, που απείχε μόλις 70 μέτρα από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA