Μενού
  • Α-
  • Α+

Θρίλερ στην Ερέτρια, στην Εύβοια, με μία 23χρονη τουρίστρια να πέφτει στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου ώστε να αποφύγει, όπως καταγγέλλεται, τον βιασμό της σε στιγμή μέθης. Σύμφωνα με το eviathema η κοπέλα από τη Γαλλία διασκέδαζε με φίλους σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο της Ερέτριας ένας ομοεθνής της ο οποίος εργάζεται στο ξενοδοχείο προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, όταν εκείνη ζαλίστηκε μετά από κατανάλωση ποσότητας αλκοόλ και την οδήγησε στο δωμάτιο του.

Διαβάστε ακόμη: Γυναίκα πήγαινε φαγητό σε άστεγο στη Βούλα και εκείνος τη βίασε

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, προσπάθησε να τη βιάσει ενώ η κοπέλα έφερε σθεναρή αντίσταση σύμφωνα με τις πληροφορίες ενώ έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια.  Εργαζόμενος του ίδιου ξενοδοχείου βρισκόταν κοντά στο δωμάτιο και όταν άκουσε τις φωνές έσπασε την πόρτα και μπήκε μέσα  ενώ η νεαρή κοπέλα απελευθερώθηκε από τα χέρια του και βγαίνοντας στο μπαλκόνι πήδηξε στο κενό ενώ βρισκόταν σε σύγχυση.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν η 23χρονη να τραυματιστεί ενώ άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας σε κρίσιμη κατάσταση. Ο φερόμενος ως θύτης συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Χαλκίδας ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί οι γαλλικές αρχές για  το περιστατικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA