Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Θριάσιο νοσοκομείο, στην Ελευσίνα, χρειάστηκε να διακομιστεί - με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης- εκτάκτως το βράδυ η Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ η προφυλακισμένη γυναίκα που κατηγορείται για τον θάνατο των παιδιών της, αισθάνθηκε ξαφνική έντονη αδιαθεσία και κρίθηκε σκόπιμο να εξεταστεί στο νοσοκομείο. Επειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις από τους γιατρούς, που δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό ώστε να παραμείνει, η Πισπιρίγκου επέστρεψε και πάλι στο κελί που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Διαβάστε ακόμη: Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εάν δεν πίστευα στην υπεράσπισή της, δεν θα την αναλάμβανα»

Σημειώνεται πως μόλις χθες Τετάρτη έγινε γνωστό πως πλέον  Ρούλα Πισπιρίγκου θα εκπροσωπείται αποκλειστικά από τον Αλέξη Κούγια. Ο και οι συνεργάτες του θα αναλάβουν την υπεράσπισή της με τον πολύπειρο νομικό να εκφράζει την πεποίθησή του για την αθωότητα της 33χρονης μητέρας. Ωστόσο, ο γνωστός ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων που με τις δικές του εκτιμήσεις από τα ευρήματα κυρίως ως προς τον θάνατο της Ιριδας, είχε στρέψει τις Αρχές προς τη κατεύθυνση της δολοφονίας, με ανάρτησή του στα social media σχολίασε την ανάληψη της υπεράσπισης της Πισπιρίγκου από τον Αλέξη Κούγια.

Ο ιατροδικαστής που σε όλη την διάρκεια της πολύκροτης υπόθεσης έχει πολλές φορές εκφράσει την επιστημονική του άποψη, ουσιαστικά απαντάει στον γνωστό ποινικολόγο για τα όσα ισχυρίστηκε ο νέος συνήγορος σχετικά με τα πορίσματα των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα. Συγκεκριμένα αναφέρει: Ο κάθε κατηγορούμενος και οι συνήγοροί του έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όποιο μέσο για την υπεράσπισή του. Σε υποθέσεις όμως με ιατροδικαστικά ζητήματα η επιστήμη δίνει τις απαντήσεις».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA