Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας δείχνει μια συμμορία να κουβαλά χρηματοκιβώτιο από διαμέρισμα της παραλιακής οδού στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, δεκάδες περαστικοί, σύμφωνα με το thestival.gr, έβλεπαν τη συμμορία να προχωρά με το χρηματοκιβώτιο στα χέρια και τραβούσαν βίντεο. 

Οι δράστες με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους είχαν μπει σε διαμέρισμα, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ. Είπαν στα θύματά τους ότι το ψυγείο τους έχει πρόβλημα και με τον τρόπο αυτό τα περιόρισαν στο χώρο της κουζίνας. Ένας από τους δράστες ανέλαβε να βγάλει από το διαμέρισμα το χρηματοκιβώτιο. Το μετέφεραν στο αυτοκίνητο. Το φόρτωσαν στο χώρο των αποσκευών και ξεκίνησαν να φύγουν. Το χρηματοκιβώτιο έπεσε στο οδόστρωμα, το πήραν στα χέρια, το ξαναφόρτωσαν και τράπηκαν σε φυγή με τους περαστικούς να κοιτούν και να απαθανατίζουν τις στιγμές που εκτυλίσσονταν μπροστά τους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA