Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όταν το πρωί της Παρασκευής, ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας διαπληκτίστηκε σε φανάρι στην Καλαμαριά με μία γυναίκα οδηγό άλλου Ι.Χ. για μια θέση πάρκινγκ με τους δύο αρχικά να ανταλλάσσουν ύβρεις στη συνέχεια... μηνύσεις, αφού σύμφωνα με τη γυναίκα ο αστυνομικός χειροδίκησε εναντίον της!

Διαβάστε ακόμη: Μυλοπόταμος: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος στην Κρήτη για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος αστυνομικός υποστηρίζει από την πλευρά του ότι η 45χρονη γυναίκα ήταν αυτή που τον χαστούκισε και έτσι κατέληξαν και οι δύο στο αστυνομικό τμήμα, με μηνύσεις εκατέρωθεν. Το περιστατικό έγινε στην περιοχή της Καλαμαριάς, και ο έντονος διαπληκτισμός ξεκίνησε από μία επικίνδυνη μανούβρα και τη... διεκδίκηση μιας θέσης πάρκινγκ κοντά στο φανάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός φέρεται να χαστούκισε 3 φορές την γυναίκα, ενώ και ο ίδιος κατέθεσε μήνυση για εξύβριση και σωματικές βλάβες, όπως και ότι η γυναίκα του πέταξε το κινητό. Με βάση το ρεπορτάζ, οι περαστικοί ήταν αυτοί που ηρέμησαν την κατάσταση μέχρι να καταφθάσει το περιπολικό που οδήγησε τους εμπλεκόμενους στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλαμαριάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA