Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια εννιά Ρουμάνων κωπηλατών, των οποίων τα ίχνη είχαν χαθεί από το μεσημέρι του Σαββάτου (3/9), καθώς ένας από αυτούς μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο της Κεφαλονιάς. Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός του προήλθε από εισρόφηση νερού, καθώς είχε φάει πολύ.

Οι Ρουμάνοι κωπηλάτες, άνδρες και γυναίκες από 30 έως 35 ετών, βγήκαν στα ανοιχτά της Κεφαλονιάς για να κάνουν όρθιες κωπηλατικές σανίδες (sup) από την Πεσάδα. Ωστόσο, οι ισχυροί άνεμοι, της τάξης των 5 μποφόρ, που έπνεαν στην περιοχή και τα ρεύματα, παρέσυραν κάποιους από αυτούς αρκετά μακριά, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές του νησιού.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι περισσότεροι περισυνελέγησαν από το Τραπεζάκι μέχρι και το Λουρδά, αρκετά μίλια (7-8), μακριά από την Πεσάδα. Οι υπόλοιποι οκτώ κωπηλάτες περισυνελέγησαν και είναι καλά στην υγεία τους. Στις έρευνες για τον εντοπισμό τους, συμμετείχαν εκτός από σκάφη και άνδρες του Λιμενικού, ιδιώτες και παραπλέοντα σκάφη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA