Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το πρωτοφανές περιστατικό στο Ναύπλιο όπου ένας ληστής κατά τη διάρκεια καταδίωξης έπαθε... εγκεφαλικό και κατέρρευσε στο έδαφος! Ο άνδρας παραμένει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση φρουρούμενος, ενώ στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και μία γυναίκα από το Αργος που όπως διαπιστώθηκε ήταν συνεργός στη ληστεία που διέπραξαν οι δύο κακοποιοί. Μάλιστα, όπως αναφέρουν νέα ρεπορτάζ, ο άνδρας που κατέρρευσε είναι διαβητικός, με το πρόβλημα υγείας του να συμβάλλει στο εγκεφαλικό που υπέστη.

Οι δυο δράστες χωρίς να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν σε διαμέρισμα στο Ναύπλιο και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τα τρία μέλη της οικογένειας, τους γονείς και τον νεαρό γιο τους, δένοντάς τους τα χέρια με πλαστικές ζώνες. Στη συνέχεια αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας και αποχώρησαν από το σπίτι. Το ζευγάρι άρχισε να φωνάζει «βοήθεια» ξεσηκώνοντας τη γειτονιά που βγήκε στα μπαλκόνια, ενώ ο γιος της οικογένειας με τα εσώρουχα και δεμένος πισθάγκωνα άρχισε να τους καταδιώκει φωνάζοντας «ληστεία».

Η Aστυνομία άρχισε να δέχεται καταιγισμό τηλεφωνημάτων από περίοικους αλλά και ανθρώπους που είδαν στον δρόμο τους δυο δράστες να τρέχουν και τον νεαρό να τους καταδιώκει. Οι ληστές διέσχισαν την περιοχή της Πρόνοιας και του Συνοικισμού και σταμάτησαν στα φανάρια της οδού Αργους με την Χ. Τρικούπη όταν ο ένας από αυτούς κατέρρευσε από εγκεφαλικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA