Μενού
  • Α-
  • Α+

Δολοφονημένος βρέθηκε σήμερα το πρωί ο 46χρονος εργολάβος οικοδομών, που αγνοείτο από το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου και αναζητείτο από την οικογένεια του και τις αρμόδιες αρχές στη Ρόδο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», ο 46χρονος Τζάνη Τοπάλυ, υπηκόος Αλβανίας, δολοφονήθηκε από ξενοδόχο της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας με τον οποίο είχε ραντεβού το βράδυ της Κυριακής, για να του δώσει χρήματα που του χρωστούσε. Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του αργά χθες τη νύχτα, ανακρινόμενος από άνδρες της Ασφάλειας Ρόδου. Το θύμα ήταν πατέρας τριών ανήλικων παιδιών.

Σημειώνεται, ότι το κινητό του τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο ενώ το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο, δύο χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του. Η αγωνία της οικογένειάς του κορυφώθηκε όσο περνούσαν οι μέρες καθώς όλοι τους ανησυχούσαν για την τύχη του 46χρονου που δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 46χρονος είχε βρεθεί το απόγευμα της Κυριακής με παρέα φίλων και το βράδυ της ίδιας ημέρας επρόκειτο να συναντηθεί με έναν πελάτη του σε ξενοδοχειακή μονάδα. Από τον έλεγχο καμερών προέκυψε ότι κατευθύνθηκε στην περιοχή, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των συνομιλιών του και η ανεύρεση του στίγματος του κινητού του τηλεφώνου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA