Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέλος εποχής στη Βρετανία. Η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε σε ηλικία 96 ετών και ο γιος της Κάρολος γίνεται ο νέος βασιλιάς. Η είδηση του θανάτου της μονάρχη που έμεινε για 70 χρόνια στη θέση της έχει σκορπίσει θλίψη σε αρκετά μεγάλη μερίδα των Βρετανών. Ομως, όπως σε όλα τα μεγάλα γεγονότα που γίνονται γνωστά παγκοσμίως, οι θεωρίες συνωμοσίας δεν... λείπουν. 

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι φράσεις της που έμειναν στην Ιστορία

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο γνωστός για τις απόψεις του αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού και τα εμβόλια Γρηγόρης Πετράκος, σχολίασε πως κανείς δεν αναρωτήθηκε «σε ποιο σώμα θα μπει να κατοικήσει η σκοτεινή οντότητα που ήταν μέσα της». Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου: «Όλοι ασχολούνται με το θάνατο της βασίλισσας και κανένας δεν αναρωτήθηκε τώρα που αυτή πέθανε, σε ποιο σώμα θα μπει να κατοικήσει η σκοτεινή οντότητα που ήταν μέσα της...». 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgreg.petrakos%2Fposts%2Fpfbid022GqTJcfeJa1RkABRU8mCiorTArnf6tQhUwzy8fdRwKmEijbmjTHkdtx4AmCFR5VRl&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA