Μενού
  • Α-
  • Α+

Παράλυτη κινδυνεύει να μείνει σχεδιάστρια μόδας μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε με το τζιπ της στην Ηλιούπολη. Οπως καταγγέλλει, οδηγός παραβίασε STOP και την εμβόλισε, ενώ στη συνέχεια δεν του έγινε αλκοτέστ επειδή είναι αστυνομικός. Με μήνυση που κατέθεσε ζητά από την εισαγγελία να ερευνηθεί αν έγινε σωστά η έρευνα. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το θύμα του τροχαίου είναι πολύ γνωστό όνομα στον χώρο της μόδας και ενδέχεται η κολεξιόν της για το 2022 να είναι και η τελευταία αφού αδυνατεί να εργαστεί εξαιτίας των τραυμάτων στα χέρια και τον αυχένα. Η σχεδιάστρια αναμένεται να κάνει εγχείριση και οι νευροχειρουργοί την έχουν προειδοποιήσει πως ενδέχεται να μείνει παράλυτη. 

Διαβάστε ακόμη: Τρίκαλα: Ηλικιωμένοι έκαναν μήνυση στον γιο και τη νύφη τους για ξυλοδαρμό

Οι δημιουργίες της σχεδιάστριας έχουν φιλοξενηθεί σε μεγάλα έντυπα σε Ελλάδα και εξωτερικό:

  • Αμερικανικό και γαλλικό Playboy
  • Γαλλικό Maxim
  • Sports Illustrated 
  • Γαλλικό L'Officiel 

Μάλιστα, στην σχεδιάστρια που κάνει κυρίως καριέρα στο εξωτερικό της προτάθηκε να λάβει μέρος στο ριάλιτι της Χάιντι Κλουμ στη Νέα Υόρκη. Η σχεδιάστρια έχει μεγάλες διασυνδέσεις με τον χώρο της μόδας στις ΗΠΑ και δραστηριοποιείται κυρίως εκεί. 

Πώς έγινε το τροχαίο - «Δεν μπορεί να πιάσει ούτε μολύβι»

Η σχεδιάστρια οδηγούσε το τζιπ της στην Ηλιούπολη και οδηγός που παραβίασε STOP την εμβόλισε. Η ίδια έκανε μήνυση και ζήτησε από την εισαγγελία να διερευνηθεί αν η έρευνα της Τροχαίας έγινε σωστά και αν πράγματι έγινε αλκοτέστ στον οδηγό. Η ίδια καταγγέλλει πως δεν έγινε στον οδηγό αλκοτέστ και ενώ η ίδια ήταν εγκλωβισμένη στο ΙΧ της δεν τη βοήθησε. Οπως λέει είναι αστυνομικός και γι αυτό του φέρθηκαν επιεικώς και δεν του έκαναν αλκοτέστ. Ο δικηγόρος της σχεδιάστριας μόδας Μανώλης Βαμβουνάκης ανέφερε στον ΑΝΤ1: «Πρόκειται για την πλέον ανερχόμενη σχεδιάστρια μόδας, με σπουδαία δείγματα δουλειάς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η ζημιά που έχει υποστεί είναι τεράστια και υπάρχει κίνδυνος, ακόμη και αν υποβληθεί στην επέμβαση που της συνιστούν οι νευροχειρουργοί δημοσίων νοσοκομείων να μείνει παράλυτη! Θα καταθέσουμε αγωγή μέσα στον μήνα». 

«Εχουμε ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος του οδηγού ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι όργανο της τάξης και αυτή τη στιγμή διενεργείται προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες τέλεσης του τροχαίου. Θέσαμε συγκεκριμένα ερωτήματα στην εισαγγελία όπως για ποιο λόγο η τροχαία δεν διενήργησε αλκοτέστ στον οδηγό; Από πότε όργανα της τάξης όταν εμπλέκονται σε τροχαίο, όπως αυτός ο οποίος κυριολεκτικά η εντολέας μου εμβολίστηκε σπάζοντας όλα τα μεταλλικά κιγκλιδώματα του πεζοδρομίου είναι στο απυρόβλητο; Ευχόμαστε όλοι η κολεξιόν του 2022 να μην είναι και η τελευταία, παρότι δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να πιάσει στα χέρια της ούτε μολύβι!», είπε ο κ. Βαμβουνάκης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA