Μενού
  • Α-
  • Α+

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς στο ατύχημα της οδού Αχαρνών, εκεί όπου ένα κατάστημα με φιάλες υγραερίου σχεδόν κατεδαφίστηκε από τις απανωτές εκρήξεις των φιαλών. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το Live News στο Mega, υπήρξαν σοβαρές παραλείψεις ασφαλείας. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι μετά τον έλεγχο του κλιμακίου της Πυροσβεστικής, διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα βρίσκονταν τη στιγμή της έκρηξης πάνω από 150 φιάλες υγραερίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει της άδειας λειτουργίας στο χώρο της επιχείρησης θα έπρεπε να υπάρχουν μάξιμουμ 10 φιάλες υγραερίου, όπως προέκυψε από την έρευνα της Πυροσβεστικής η οποία ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Σε συνέχεια των καταγγελιών, υπήρξαν πληροφορίες που έκαναν λόγο για νόθευση υγραερίου, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το κέρδος, σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών.

Ο λόγος των εκρήξεων στο κατάστημα δεν έχει ακόμα διαπιστωθεί, ωστόσο η έρευνα της Πυροσβεστικής δείχνει σειρά παραβιάσεων της νομοθεσίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA