Μενού
  • Α-
  • Α+

Με νέα ανακοίνωσή του το Allou Fun Park επιχειρεί να απαντήσει στα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος των τραυματιών στο πάρκο αναψυχής, Βασίλη Καπερνάρος, στέκεται , δε, στο πόσα άτομα επιτρέπεται να βρίσκονται μέσα στις βάρκες του παιχνιδιού La Isla. Οπως σημειώνεται τα τρία άτομα είναι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά ενώ αναφέρουν πως το manual «θέτει ως μοναδική προϋπόθεση για την χρήση του παιχνιδιού, την καλή λειτουργία του παιχνιδιού». Σύμφωνα δε με την εταιρία, ο δικηγόρος του Allou! Fun Park Μιχάλης Δημητρακόπουλος και ο Βασίλης Καπερνάρος συναντήθηκαν αλλά δεν υπήρξε μεταξύ τους κάποια συμφωνία.

Διαβάστε ακόμη: Allou Fun Park: Καταγγελία «βόμβα» από Καπερνάρο - «Επρεπε να είναι 3 άτομα στη βάρκα»

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως: «Σε συνέχεια ανακοίνωσης του πληρεξουσίου δικηγόρου των τραυματισθέντων, κυρίου Βασιλη Καπερνάρου στην οποία κανει μνεία σε έγγραφο της TUV HELLAS από το οποίο δήθεν προκύπτει ότι στο παιχνίδι LA ISLA επιτρέπεται η επιβίβαση 3 ατόμων ανά βάρκα, κρίνεται σκόπιμο να δημοσιοποιηθεί η θέση μας προς αποκατάσταση της πραγματικότητας:

Το εν λόγω έγγραφο της TUV HELLAS αναφέρει επιβίβαση 3 ατόμων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ηταν υποχρεωμένη να αναγράψει και επιτρεπόμενο μέγιστο βάρος. Περαιτέρω από το manual του κατασκευαστή ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ επιτρεπόμενων ατόμων ή μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος. Το manual θέτει ως μοναδική προϋπόθεση για την χρήση του παιχνιδιού, την καλή λειτουργία του παιχνιδιού. Εξάλλου το εν λόγω παιχνίδι La Isla, από τον ίδιο κατασκευαστή, λειτουργεί σε άλλα τέσσερα (4) πάρκα στο εξωτερικό, ήτοι Silverwood, White water west, Ocean city fun και Vancouver's playland και σε όλα τα ανωτέρω πάρκα ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ (4)άτομα ανά βάρκα (οράτε σχετικές φωτογραφίες). Δια της παρούσας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους επισκέπτες του Allou ! Fun Park οι οποίοι εξακολουθούν να επισκέπτονται το πάρκο μας μετά το ατυχές συμβάν της 6/9/2022 δείχνοντας εμπράκτως την εμπιστοσύνη τους και την στήριξή τους στην εταιρεία μας.

Τέλος ενημερώνουμε οτι εξακολουθεί να υπάρχει η πρόθεση συνδρομής στους τραυματισθέντες και γι' αυτό τον λόγο ο πληρεξούσιος δικηγόρος μας κύριος Μιχάλης Δημητρακόπουλος επισκέφτηκε στο γραφείο του τον κύριο Βασίλη Καπερνάρου και εγίνε μια ειλικρινής συζήτηση , που επί του παρόντος δεν έχει υπάρξει συμφωνία».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA