Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο μετά τις 23:00 και σε ένα κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Παπάφη ένας άνδρας δέχθηκε επίθεση με στυλιάρια και ρόπαλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομισθεί στο νοσοκομείο. Το αιματηρό επεισόδιο με τον άνδρα να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι από τους κουκουλοφόρους, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/9) στην οδό Παπάφη στη συμβολή με Υμηττού. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, μαυροντυμένα άτομα επιτέθηκαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με στυλιάρια και ρόπαλα εναντίον ενός άνδρα ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο.

Το θύμα δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του προκληθεί αιμορραγία, ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο. Αμέσως μετά την επίθεση, οι άγνωστοι επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους, τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Το θύμα της επίθεσης είναι ένας 26χρονος άνδρας, ενώ οι επιτιθέμενοι υπολογίζονται σε 10 άτομα.

Πάντως από τις Αρχές έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επρόκειτο για επεισόδιο οπαδικής βίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA