Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της ληστείας σε βάρος γνωστής αστρολόγου στην Γλυφάδα, έπειτα από τα στοιχεία που έδωσε με την κατάθεσή της στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής. Σύμφωνα με αυτή, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα ένας άνδρας, που μιλούσε σπαστά ελληνικά, χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού και της είπε πως τον είχε στείλει συγγενικό πρόσωπο της 55χρονης, με το οποίο η αστρολόγος έχει οικονομικές διαφορές. Η γυναίκα του άνοιξε, τον δέχθηκε στο σπίτι της, και έπειτα από μια σύντομη συζήτηση, ο άγνωστος την ακινητοποίησε και άνοιξε την πόρτα και στον συνεργό του.

Διαβάστε ακόμηΘανάσης Κατερινόπουλος: Θα πολιτευθώ με το ΠΑΣΟΚ έπειτα από πρόσκληση του Νίκου Ανδρουλάκη

Από εκείνο το σημείο τα πράγματα εξελίχθηκαν γρήγορα. Οι δύο ληστές, σύμφωνα με την καταγγελία, την ανάγκασαν με τη βία να τους υποδείξει πού είχε το χρηματοκιβώτιο, μέσα στο οποίο φυλούσε 100.000 ευρώ και κοσμήματα η αξία των οποίων φτάνει το 1.000.000, σύμφωνα με την κατάθεσή της στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με την κατάθεση της 55χρονης την σήκωσαν από το κρεβάτι και ασκώντας της βία και με συνεχείς απειλές για την ζωή της, την υποχρέωσαν να τους αποκαλύψει πού υπήρχε ένα χρηματοκιβώτιο, μέσα στο οποίο, όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, είχε 100.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα η αξία των οποίων φτάνει το 1.000.000.

Η 55χρονη είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας πως και μετά την αφαίρεση του χρηματοκιβωτίου οι δράστες συνέχισαν να την χτυπούν και να την απειλούν ζητώντας της και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, ενώ παράλληλα ερεύνησαν όλους τους χώρους της μονοκατοικίας.  Οταν τελικά διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε τίποτε άλλο για να αφαιρέσουν εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί τώρα, εκτός της προσπάθειάς τους να βρουν οπτικό υλικό από κάμερες σε ολόκληρη την περιοχή, προκειμένου να έχουν εικόνα των δραστών, του μέσου που χρησιμοποίησαν αλλά και των διαδρομών τους προς και από την μονοκατοικία του θύματός τους, ερευνούν και στο ευρύτερο περιβάλλον της 55χρονης, αφού σύμφωνα με την κατάθεσή της φαίνεται πως γνώριζαν λεπτομέρειες της προσωπικής ζωής της. 

Η 55χρονη αστρολόγος, που έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι της στη Γλυφάδας, δηλώνει ταρωμάντης, αστρολόγος και παραψυχολόγος, και είναι αρκετά γνωστή, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν τώρα να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Μάλιστα, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι οι διαρρήκτες ήταν διαβασμένοι και γνώριζαν ότι στο σπίτι της 55χρονης υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας και γι' αυτό τώρα εστιάζουν τις έρευνές τους και στα πρόσωπα με τα οποία η αστρολόγος έχει επικοινωνία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA