Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου στην οδό Λεύκης από το βράδυ της Δευτέρας (19/9) καθώς μέσα στο κτήριο βρίσκεται ο Πάνος Αργιανίδης και απειλεί να αυτοκτονήσει. Ο μάνατζερ ράγκμπι, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor, έχει κλειστεί στον δεύτερο όροφο του κτηρίου στο κέντρο διαλογής δεμάτων και απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο Πάνος Αργιανίδης εργάζεται στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου ως υπεύθυνος ασφαλείας τους κτηρίου και επί τόπου βρίσκεται η οικογένειά του και η αστυνομία. Επί τόπου βρίσκεται και ψυχολόγος, διαπραγματευτής της αστυνομίας προκειμένου να τον μεταπείσει. Οπως μετέδωσε η εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο πρώην παίκτης του Survivor φαίνεται ότι βρίσκεται σε κρίση, για αυτό κρίθηκε απαραίτητη η συνδρομή του ειδικού διαπραγματευτή της αστυνομίας, καθώς και της οικογένειάς του.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Εισέβαλε σε κατάστημα με κατσαβίδι για να αρπάξει ένα κρουασάν

Ποιος είναι ο Πάνος Αργιανίδης

Ο Πάνος Αργιανίδης ήταν ένας από τους παίκτες του Survivor και ανήκε στην ομάδα των «Μαχητών». Ο 40χρονος κατάγεται από την Αθήνα, όπου και ζει μόνιμα στην Αθήνα Ως επάγγελμα στο Survivor δήλωνε προπονητής ράγκμπι και personal trainer CrossFit. Επίσης, είναι μάνατζερ αποστολών εξωτερικού για την Πανελλήνια ομοσπονδία Ράγκμπι. Ο Πάνος Αργιανίδης σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ. Επίσης, ασχολείται με το ping pong και με την ποδηλασία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA