Μενού
  • Α-
  • Α+

Τμήμα υπό κατασκευής γέφυρας στα Μέγαρα κατέρρευσε κατά τη διάρκεια εργασιών στο εργοτάξιο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο εργαζόμενοι. Πρόκειται για χειριστές μηχανημάτων έργου που δούλευαν στο σημείο. Το σημείο αποκλείστηκε κι έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, καθώς κι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το συμβάν σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης (20/9) στην γέφυρα Καρδατά που βρίσκεται στην παλαιά Εθνική Οδό στο ύψος της Νέας Περάμου, την ώρα που εκτελούνταν εργασίες. Επρόκειτο για παλιά γέφυρα, στην οποία γίνονταν εργασίες συντήρησης. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το megaratv.gr – δύο χειριστές βαρέου μηχανήματος, οι οποίοι και απεγκλωβίστηκαν με επιτυχία από δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων που έφθασε στο σημείο, τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του συμβάντος. Να σημειωθεί ότι ο ένας εργαζόμενος τη στιγμή της πτώσης βρισκόταν εκτός μηχανήματος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους δύο τραυματίες, οι οποίοι – σύμφωνα και πάλι με μαρτυρίες – είχαν τις αισθήσεις τους με τον έναν εκ των δύο να είναι ελαφρύτερα τραυματισμένος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA