Ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε στην Αττική Οδό με έναν ηλικιωμένο άνδρα να ανασύρεται νεκρός από το αυτοκίνητό του μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στο 12ο χιλιόμετρο, στο ύψος του Ασπρόπυργου. Το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας συγκρούστηκε με άλλο αμάξι στο ρεύμα προς Ελευσίνα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.
Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής η οποία επιχείρησε στο σημείο με 4 οχήματα και 11 πυροσβέστες οι οποίοι ανέσυραν τον οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του. Τον ηλικιωμένο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε. Για το δυστύχημα διενεργεί προανάκριση η Τροχαία Αττικής Οδού.
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.