Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 50χρονος άνδρας στο Γκάζι λίγα μέτρα έξω από το μπαρ που βρισκόταν και κατά πληροφορίες διαπληκτίστηκε με παρέα νεαρών. Υπό την επήρεια αλκοόλ, τόσο το θύμα, όσο και οι φερόμενοι ως δράστες, έπαιξαν ξύλο στο δρόμο, με αποτέλεσμα ο μεσήλικας να καταλήξει από τα βάναυσα χτυπήματα των νεαρών. Κατά πληροφορίες, οι φερόμενοι ως δράστες ήταν 4-5 άτομα και κυριολεκτικά σκότωσαν στο ξύλο τον 50χρονο. Οπως έγινε γνωστό, ο νεκρός φέρεται να πείραζε τις κοπέλες που συνόδευαν τους νεαρούς και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Τον άνδρα εντόπισε αστυνομικός τα ξημερώματα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζάγρεως. Το θύμα ήταν άγριο χτυπημένο κι αιμόφυρτο καταμεσής του δρόμου, ενώ σύμφωνα με τον αστυνομικό, δεν έφερε τραύματα από κάποιο αντικείμενο. Κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον 50χρονο και τον διακόμισε στο «Γεννηματάς», ωστόσο, τα τραύματά του ήταν βαρύτατα και κατέληξε.

Οι Αρχές συλλέγουν μαρτυρίες από θαμώνες των πέριξ μαγαζιών στο Γκάζι, ενώ έχουν ήδη στην κατοχή τους και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, οι οποίες είναι πολλές και οι αστυνομικοί αισιοδοξούν ότι θα ταυτοποιήσουν σύντομα τους δράστες της άγριας δολοφονίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA