Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, 26 Σεπτεμβρίου, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι. Οπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, σημειώθηκε περίπου στις 11:00. Ο ένας από τους δύο νεκρούς στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 89ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου, μάλιστα, είναι πατέρας τριών παιδιών και επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Πάτρα. 

Ο Δ. Α. ήταν πλέον συνταξιούχος εκπαιδευτικός αλλά γνωστός από την ενασχόλησή του με τον χώρο της εστίασης. Στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του Νίκου Τζανάκου ενώ είχε διατελέσει αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Παραλίας επί δημαρχίας Ηλία Ζαχαρόπουλου. Όλα συνέβησαν όταν ένα ταξί, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα και είχε κατεύθυνση προς Αθήνα, σταμάτησε στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης λόγω βλάβης. Ο οδηγός του ταξί έσπευσε να ακινητοποιήσει το όχημά του στη ΛΕΑ για να βγει έγκαιρα αυτός και οι επιβάτες, όπως κι έγινε, και γλίτωσαν τα χειρότερα. Η τραγωδία ωστόσο, ακολουθούσε λίγα μέτρα και λίγα δευτερόλεπτα πιο πίσω.

Ενα όχημα που ακολουθούσε την πορεία του ταξί, έκοψε ταχύτητα με τον οδηγό του να επιχειρεί προφανώς να σταματήσει σιγά σιγά για να βοηθήσει τους επιβάτες του ταξί. Για κακή του τύχη, ο επόμενος που ακολουθούσε δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα το σταμάτημα του προπορευόμενου οχήματος κι έπεσε πάνω του με όλα τη φόρα που είχε. Τραγικό αποτέλεσμα να σκοτωθούν ακαριαία οι οδηγοί των αυτοκινήτων που ακολουθούσαν την πορεία του φλεγόμενου ταξί...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA