Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης έξω από την πρεσβεία του Ιράν στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης που πραγματοποίησαν Ιρανοί που ζουν στην Ελλάδα. Οι περίπου 150-200 συμμετέχοντες στην κινητοποίηση θέλησαν να εκφράσουν την οργή τους για τον θάνατο της Μασχά Αμινί και τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο Ιράν. Σύμφωνα με το Μega, οι δυνάμεις της αστυνομίας προχώρησαν σε ρίψη δακρυγόνων.

Διαβάστε ακόμη: Καίτη Φίνου - Ιράν: Κόβει τα μαλλιά της οn camera και στέλνει μήνυμα κατά της γυναικείας κακοποίησης

Οι πολίτες διαμαρτύρονται σε ένδειξη συμπαράστασης για τις ογκώδεις διαδηλώσεις που γίνονται αυτήν την περίοδο στην πατρίδα τους, μετά την δολοφονία που έχει συγκλονίσει τον πλανήτη. Συγκεκριμένα, η διαδήλωση συγκεντρώθηκε έξω από την πρεσβεία του Ιράν στην Αθήνα και περίπου 200 άτομα φώναξαν συνθήματα εναντίον του θεοκρατικού καθεστώτος της Τεχεράνης. Σε κάποια στιγμή, επικράτησε ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν χρήση χημικών, ενώ υπήρξαν πληροφορίες και για προσαγωγές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA