Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί η είδηση της χθεσινής ημέρας, σε ότι αφορά το εγχώριο αστυνομικό ρεπορτάζ, να ήταν η επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη και η σύλληψη 22 ατόμων που εμπλέκονται σε ληστείες και σε διακίνηση ναρκωτικών, ωστόσο, όπως φαίνεται οι αξιωματικοί του Σώματος εστιάζουν στο ρόλο που είχε μια δόκιμη αστυνομικός που υπηρετούσε στο Α/Τ Ζωγράφου.

Διαβάστε ακόμη: Θεοδωρικάκος: «Τα πανεπιστήμια είναι για φοιτητές, όχι για σεσημασμένους κακοποιούς»

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που προέρχονται από αστυνομικές πηγές, η δόκιμη αστυνομικός βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών προκειμένου να διαπιστωθεί αν συνεργαζόταν με τον 30χρονο Αλβανό, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επιχειρήσεις και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι η δόκιμη αστυνομικός έχει σχέση με πρωτοπαλίκαρο της συμμορίας του Αλβανού. Αυτό που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι αν η δόκιμη αστυνομικός έδινε πληροφορίες στους κακοποιούς και κυρίως στο τι είχε μεταφέρει σε αυτούς σε προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, η οποία είχε στοχεύσει την ίδια σπείρα αλλά τελικά δεν είχε τα αποτελέσματα που είχε η χθεσινή! «Συναγερμός» έχει σημάνει στο Αστυνομικό Τμήμα στο οποίο υπηρετούσε καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η δόκιμη φέρεται να είχε πρόσβαση σε ευαίσθητα αρχεία του Τμήματος. Η νεαρή κοπέλα δε συνελήφθη μέσα στην Πολυτεχνειούπολη αλλά στο σπίτι της.

Η συμμορία πόζαρε με χρήματα και όπλα

Την ίδια ώρα, αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση των κακοποιών εντός της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου που έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA. Σύμφωνα με αυτό οι κακοποιοί αναρτούσαν βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ποζάροντας με όπλα, χρήματα και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα τέτοιο βίντεο ήταν η αφορμή για την οργάνωση της συγκεκριμένης επιχείρησης. Στο βίντεο που παρουσίασε το MEGA, δύο νεαροί φαίνεται να επιδεικνύουν όπλα και χρήματα εντός της Πολυτεχνειούπολης.

Συγκεκριμένα, ο ένας κρατούσε μια κοντόκανη καραμπίνα, ενώ ο άλλος είχε στη μέση του ένα πιστόλι, την ώρα που πιο δίπλα τους υπήρχε μια στοίβα από 50αρικα. Αν και στο συγκεκριμένο βίντεο δε φαίνονται τα πρόσωπα των νεαρών, η αστυνομία έχει καταφέρει να τους ταυτοποιήσει και μάλιστα φαίνεται να είναι δύο από τα άτομα που συνελήφθησαν στη σημερινή επιχείρηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA