Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο 47χρονος άνδρας ο οποίος συνομιλούσε ερωτικά στο διαδίκτυο με μία 13χρονη κοπέλα στην Πάτρα. Ο πατέρας της 13χρονης που είναι και πυγμάχος του έστησε παγίδα και τελικά η Αστυνομία συνέλαβε τον δράστη.

Διαβάστε ακόμη: Ζωγράφου: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στην πανεπιστημιούπολη

Το περιστατικό συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου, ο άνδρας που δήλωσε «μετανιωμένος» και «βλάκας» όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» πέρασε από αυτόφωρη διαδικασία, πήρε αναβολή και τελικά η δίκη του θα γίνει σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας έστειλε στο κοριτσάκι αισχρά σεξουαλικά μηνύματα και του ζητούσε ακόμη και… γυμνές φωτογραφίες. Η μητέρα και ο πατέρας της 13χρονης είδαν τα μηνύματα και έστησαν παγίδα. 

Ο 42χρονος πατέρας άρχισε να επικοινωνεί με τον φερόμενο ως δράστη στην θέση της κόρης του. Ο πατέρας έκλεισε μαζί του ραντεβού σε πλατεία στα Ζαρουχλέικα και εμφανίστηκε μαζί με δύο φίλους του πυγμάχους. Ο άνδρας δεν τον άγγιξε, όμως οι δύο πυγμάχοι επιτέθηκαν στον κατηγορούμενο και τον ξυλοκόπησαν.  Ο 47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA