Μενού
  • Α-
  • Α+

Εναν «Γολγοθά» ανεβαίνουν οι οικογένειες αλλά και οι γυναίκες που έπεσαν θύματα του «μαζικού» revenge porn στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Πρόκειται για πάνω από 1.000 αρχεία με φωτογραφίες και βίντεο κοριτσιών που έχουν κατηγοριοποιηθεί ανάλογα με την περιοχή και το αρχικό του ονόματός τους. Θύμα έπεσε και μία 18χρονη η οποία είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και ο πατέρας της, στο άκουσα της διαρροής του βίντεο, έπαθε καρδιακό επεισόδιο. «Η κόρη μου νιώθει τύψεις για τον πατέρα της», λέει η μητέρα. 

Διαβάστε ακόμη: Revenge porn στην Πάτρα: «Το σοκ δεν περιγράφεται» - Τι δηλώνουν τα θύματα

Η μητέρα της 18χρονης είπε στον ΑΝΤ1 πως η ίδια η κόρη είπε στους γονείς της ότι έπεσε θύμα revenge porn: «μας είπε ότι διέρρευσε ένα βίντεο στο διαδίκτυο με τον πρώην σύντροφό της». Ο πατέρας της 18χρονης δεν άντεξε και έπαθε καρδιακό επεισόδιο: «Εγώ προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου να δω πως είναι το παιδί επειδή είναι μικρή και άβγαλτη, αυτός την ξεγέλασε. Αλλα ο πατέρας έπαθε καρδιακό επεισόδιο και νοσηλεύεται τρεις ημέρες στο νοσοκομείο. Το παιδί είναι έτοιμο να καταρρεύσει, δεν τρώει, δεν πίνει, είναι κλειδωμένη στο δωμάτιο. Μιλήσαμε με ψυχολόγο, η μικρή στην αρχή αντιδρούσε αλλά τώρα λέει λίγα πράγματα. 

«Εγώ δεν άντεξα να δω το βίντεο. Δεν την μάλωσα, προσπάθησα να την καθησυχάσω. Δεν φταίει αυτή, αυτός φταίει. Ο πατέρας δεν κατάφερε να της μιλήσει και πολύ, τη μάλωσε όμως» είπε η μητέρα. «Κορίτσια ερωτεύονται τον λάθος άνθρωπο. Δεν μπορούν να αντιληφθούν τι άνθρωπος μπορεί να είναι. Παραδίνονται λόγω του έρωτα. Να σταματήσουν να εμπιστεύονται τους λάθος ανθρώπους», ανέφερε. 

Tα θύματα του «μαζικού» revenge porn 

Τα αρχεία είναι από γυναίκες και εκτός Πάτρας, όπως από τον Πύργο, την Κυλλήνη, την Αμαλιάδα, την Κατερίνη και την Βέροια. Μάλιστα, ανάμεσα στα θύματα είναι μία επιστήμονας που είναι γνωστή στην Πάτρα, μία ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο κέντρο της πόλης, μία εργαζόμενη σε μεγάλο κλαμπ, η γραμματέας ενός ιατρείου, μία φοιτήτρια, μία μαθήτρια Λυκείου και μία πωλήτρια σε σούπερ μάρκετ που δεν πάει στη δουλειά της το τελευταίο διάστημα προσπαθώντας να διαχειριστεί το τι της έχει συμβεί. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA