Μενού
  • Α-
  • Α+

Για ψυχιατρική εξέταση παραπέμπεται η 42χρονη που σκόρπισε τον πανικό στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου, όταν μπήκε με κουζινομάχαιρο στο σχολείο και απείλησε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Οπως αναφέρει το gegonota.news, πίσω από το πρωτοφανές αυτό περιστατικό εξετάζεται αν κρύβεται υπόθεση μπούλινγκ με θύμα ένα από τα παιδιά της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μαθητές του 8ου Γυμνασίου Βόλου έκαναν μπούλινγκ στο παιδί της, που πηγαίνει σε άλλο σχολείο, και η ίδια αποφάσισε να πάει στη σχολική μονάδα για να βρει τους «δράστες», φωνάζοντας «θα σας φάω, θα σας χτυπήσω».

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Πισπιρίγκου: «Οχι» από το συμβούλιο Πλημμελειοδικών για συνένωση των δικογραφιών

Μόλις είδαν το μαχαίρι και τη 42χρονη οι μαθητές του σχολείου που βρίσκονταν στο προαύλιο, φοβήθηκαν και άρχισαν να τρέχουν ουρλιάζοντας. Επικράτησε πανικός και έτσι η διεύθυνση του σχολείου ειδοποίησε αμέσως τους αστυνομικούς. Η 42χρονη προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου με τους αστυνομικούς να βρίσκουν πάνω της το μαχαίρι. Ο διευθυντής του 8ου Γυμνασίου ενημέρωσε με e-mail τους γονείς για το περιστατικό, διαβεβαιώνοντας ότι οι μαθητές είναι απόλυτα ασφαλείς. Πάντως, για την υπόθεση μπούλινγκ αναμένεται να γίνει έρευνα στο 8ο Γυμνάσιο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ευσταθούν οι πληροφορίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA