Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη χειμερινή ώρα επιστρέφουμε στο τέλος του μήνα, καθώς θα πραγματοποιηθεί και φέτος κανονικά η αλλαγή ώρας και η μετάβαση από τη θερινή στη χειμερινή. Ειδικότερα, την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 30 Οκτωβρίου 2022 θα γυρίσουμε προς τα πίσω τα ρολόγια μας προκειμένου να ξεκινήσει η χειμερινή ώρα. Αυτό θα συμβεί στις 04:00 τα ξημερώματα, με τα ρολόγια -μετά την αλλαγή- να δείχνουν 03:00.

Διαβάστε ακόμη: Κάρτα Εργασίας: Ξεκινά η απογραφή για όλους τους εργαζόμενους

Αν και έχουν περάσει τρία χρόνια από την απόφαση του Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για κατάργηση της αλλαγής ώρας, η πανδημία του κορονοϊού αρχικά και ο πόλεμος στην Ουκρανία στη συνέχεια έχουν βάλει στον «πάγο» το σχέδιο μέχρι νεωτέρας. Με τα όσα ισχύουν μέχρι στιγμής και εφόσον δεν υπάρξει κάποια απόφαση της τελευταίας στιγμής από την Κομισιόν ως ένα επιπλέον μέτρο για την εξοικονόμηση ενέργειας, οι πολίτες καλούνται τον επόμενο μήνα να γυρίσουν τους δείκτες των ρολογιών τους μία ώρα πίσω.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA