Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι λεπτομέρειες από τα όσα πέρασε η 28χρονη γυναίκα στα χέρια του εν διαστάσει 33χρονου συζύγου της, συγκλονίζουν. Η γυναίκα επέζησε της βάναυσης κακοποίησης και κατάφερε να ξεφύγει ενημερώνοντας τη δικηγόρο της. «Η πρώτες κουβέντες που μου είπε όταν τη συνάντησα στο νοσοκομείο ήταν "έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω"» λέει η δικηγόρος της γυναίκας με τις λέξεις να μην μπορούν να περιγράψουν όλα όσα έζησε. Την ίδια στιγμή υπάρχει ο φόβος της «γειτονιάς» που αρχίζει και μιλά με κίνδυνο πλέον τα παιδιά της οικογένειας να μάθουν τι ακριβώς συνέβη στη μητέρα τους. Η ίδια προσπάθησε να δικαιολογήσει τα τραύματα της, λέγοντας στα παιδιά πως κάπου χτύπησε.

Διαβάστε ακόμη: Κόρινθος: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την απαγωγή και βιασμό 28χρονης – Ηθελε να την κάψει ζωντανή

«Είναι καλύτερα σωματικά, βελτιώνεται η κλινική εικόνα της και φαίνεται ότι έχει δεχθεί μία σφοδρή επίθεση. Ψυχολογικά δεν είναι καλά. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση. Υπήρχε χειροδικία και μετά τον χωρισμό, η οποία δεν έχει καταγγελθεί και αυτός ήταν και ο λόγος της διάστασης. Δεν έμεναν μαζί τους τελευταίους 6 μήνες», ανέφερε αρχικά στo MEGA η Χριστίνα Παναγή, δικηγόρος της κοπέλας. «Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οικία του φερόμενου ως δράστη, την πήρε μαζί του στο σπίτι του. Με πήρε τηλέφωνο και όταν έφυγε από το σπίτι του και μου είπε μία φράση: "Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω". Δεν έχει εγκαύματα στο κεφάλι, όσον αφορά στο ότι επιχείρησε να την κάψει», συμπλήρωσε.

«Την είδαν χτυπημένη τα παιδιά, τους είπε μία δικαιολογία και αυτό σε μία μικρή επαρχιακή πόλη διαρρέει απευθείας. Η γυναίκα δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό φοβούμενη ότι υπάρχουν τα παιδιά. Του ζητούσε διαζύγιο και αυτός ήταν ο λόγος που διαπληκτίζονταν. Είναι μία πολύ γλυκιά μητέρα, κάνει δύο δουλειές για να συντηρήσει τα παιδιά της», κατέληξε.

Προσπάθησε να τη ρίξει από τον Ισθμό

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση τους τελευταίους έξι μήνες και πριν λίγες μέρες η 28χρονη είχε ζητήσει διαζύγιο. Ο δράστης είχε επιδείξει, σύμφωνα με τη δικηγόρο, και στο παρελθόν παραβατική συμπεριφορά σε βάρος της 28χρονης, η οποία όμως τότε δεν προχώρησε σε καταγγελία καθώς φοβόταν τις συνέπειες με τα παιδιά.

Ολα αυτά μέχρι την ημέρα που έφτασε να της απειλεί ευθέως τη ζωή. Σύμφωνα με τον Alpha, τότε άρχισε και η «κόλαση» της 28χρονης, την οποία απείλησε εντός του οχήματος με τη ζωή της, και την πήγε με τη βία έως τον Ισθμό της Κορίνθου όπου και ήθελε να την πετάξει από τη διώρυγα. Κατά τις ίδιες πηγές, το θύμα εκλιπαρούσε για τη ζωή του, λέγοντας στον 33χρονο να σκεφτεί τα παιδιά τους. Τότε εκείνος την οδήγησε στο πατρικό του σπίτι, τη βίασε και έβαλε φωτιά στα μαλλιά της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA