Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο κορυφαίος ηθοποιός Τζον Μάλκοβιτς, ο οποίος συμμετέχει στη μουσικοθεατρική παράσταση «The Music Critic» σε σύλληψη και δημιουργία του διάσημου βιολιστή, συνθέτη, παραγωγού και ηθοποιού Aleksey Igudesman και η οποία θα παρουσιαστεί την Πέμπτη (6/10) στο Ηρώδειο και το Σάββατο (8/10) στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Σε δηλώσεις του στο Mega ο Τζον Μάλκοβιτς εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη χώρα μας. την παράσταση, αλλά και το γεγονός ότι θα παίξει στο Ηρώδειο, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα, λέγοντας πως εδώ είναι «το σπίτι τους»

Διαβάστε ακόμη: Μετρό: Τη Δευτέρα τα εγκαίνια των τριών σταθμών στον Πειραιά

«Εκπληκτικό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εκεί έπαιζαν θέατρο. Φαντάζει απίστευτο», είπε ο Τζον Μάλκοβιτς, μιλώντας για το Ηρώδειο, ενώ όταν ρωτήθηκε εάν πιστεύει ότι τα Γλυπτά του Παρθενώνα θα πρέπει να επανασυνδεθούν με το φυσικό τους περιβάλλον, εκείνος απάντησε: «Ναι το πιστεύω. Εδώ είναι ο τόπος γέννησης τόσων πολλών καλών στοιχείων της ανθρωπότητας και του πολιτισμού και αυτό είναι το σπίτι τους». Μάλιστα, σήμερα Τετάρτη (5/10) ο κορυφαίος ηθοποιός επισκέφτηκε το Μουσείο της Ακρόπολης

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA