Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη Νίκαια. Ανδρας σε αμόκ αποπειράθηκε να σκοτώσει με φαλτσέτα τη σύζυγό του και την τραυμάτισε σοβαρά στον λαιμό. Η γυναικοκτονία ανετράπη εξαιτίας της ηρωικής προσπάθειας ενός γείτονα που τον ακινητοποίησε και έσπασε τη λάμα. Οπως ισχυρίστηκε ο άνδρας, ο δράστης του έλεγε «δεν είναι καλή γυναίκα», όταν τον ακινητοποίησε. Σύμφωνα με πληροφορίες η 66χρονη έκανε δουλειές στο σπίτι όταν δέχτηκε επίθεση από τον σύζυγό της που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε ακόμη: Νίκαια: Γυναίκα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον σύζυγό της

Η 66χρονη κατάφερε να βγει εκτός πολυκατοικίας και «φώναζε “βοήθεια”. Ερχόταν να της κόψει το λαιμό» είπε κάτοικος. Μία γειτόνισσα της πέταξε μία πετσέτα και της πίεσαν τον λαιμό για να σταματήσει η αιμορραγία. Σύμφωνα με τον ALPHA, ο άνδρας ακολούθησε τη γυναίκα που κατέρρευσε δίπλα σε ένα δέντρο και τότε κάτοικος τον ακινητοποίησε, του πήρε τη φαλτσέτα από τα χέρια και έσπασε τη λάμα. Στη συνέχεια ο δράστης έφυγε και βγήκε εκ νέου από το σπίτι με ένα κατσαβίδι. Στο σημείο είχαν ήδη φτάσει οι αστυνομικοί οι οποίοι και του πέρασαν χειροπέδες. Η γυναίκα νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA