Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας επιδειξίας προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε έναν οικισμό στη Δυτική Αχαΐα, μέρα μεσημέρι. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, κατέβασε το παντελόνι του μπροστά σε γυναίκες που βρίσκονταν σε κατάστημα, στη συνέχεια επιτέθηκε σε μία άλλη γυναίκα που περίμενε σε μία στάση και μετά εισέβαλε σε ένα σπίτι που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.  Το περιστατικό συνέβη χθες στα Μπονταίικα και πρωταγωνιστής φέρεται να είναι ένας 21χρονος αλλοδαπός. Όπως μετέδωσε το Mega, ο νεαρός εισέβαλε μέσα σε ένα καφενείο όπου βρίσκονταν δύο γυναίκες και κατέβασε το παντελόνι του, επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα. Εκείνες άρχισαν να φωνάζουν με αποτέλεσμα κάποια στιγμή ο 21χρονος να τραπεί σε φυγή.

Στη συνέχεια, όμως, επιτέθηκε σε μία άλλη γυναίκα που περίμενε αμέριμνη σε στάση λεωφορείου. Ο άνδρας την άρπαξε από τον λαιμό για ανεξήγητο λόγο, ενώ οι γείτονες ήταν αυτοί που την  έσωσαν. Το θύμα της επίθεσης μίλησε στο Live News. «Νόμιζα ότι ερχόταν να ρωτήσει κάτι. Ορμάει επάνω μου, μου κάνει κεφαλοκλείδωμα, μου τραβάει την μπλούζα και την τσάντα… Δεν ήξερα τι να κάνω, τα έχασα. Ευτυχώς ήταν κάποιοι γείτονες δίπλα και έτρεξε να κρυφτεί. Κρατούσε και ξύλο στα χέρια του», περιέγραψε η γυναίκα. Στη συνέχεια, ο ίδιος άνδρας εισέβαλε σε σπίτι όπου βρίσκονταν δύο κοριτσάκια, τα οποία άρχισαν να φωνάζουν. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο 21χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Δυτικής Αχαΐας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA