Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια εντυπωσιακή επιχείρηση για την εξουδετέρωση νάρκης που χρονολογείται από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή της Τουρλίδας. Σύμφωνα με το onairnews.gr, η επιχείρηση διοργανώθηκε από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου με την ειδική ομάδα εξουδετέρωσης ναρκών της διοίκησης υποβρυχίων καταστροφών. Στην εξουδετέρωση γερμανικής νάρκης, η ειδική ομάδα έλαβε όλα τα μέτρα ασφαλείας κρατώντας σε μεγάλες αποστάσεις ακόμη και τα ΜΜΕ που βρέθηκαν στην περιοχή για να καταγράψουν το συμβάν.

Διαβάστε ακόμη: Αστυνομία: Καταγγελία 21χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από αστυνομικούς στο ΑΤ Ομόνοιας

Ωστόσο, πέρα από την επικινδυνότητα, οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν άκρως εντυπωσιακές και για τον κόσμο που βρέθηκε στην Τουρλίδα στο Μεσολόγγι την ώρα της επιχείρησης εξουδετέρωσης της νάρκης.

Η εξουδετέρωση της γερμανικής νάρκης έγινε στα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής και οι στιγμές που ακολούθησαν χάρισαν ένα ανεπανάληπτο σκηνικό με τη βοή της υποθαλάσσιας έκρηξης, αλλά και την εκτίναξη του νερού να πετάγεται δεκάδες μέτρα ψηλά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA