Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια από τον Ηλία Μίχο, τον Γιάννη Σοφιανίδη και πιθανώς και δεκάδες άλλους παιδόφιλους και παιδοβιαστές που από ώρα σε ώρα αναμένεται να πέσουν στα χέρια των αστυνομικών και να βρεθούν ενώπιον των δικαστικών Αρχών. Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Super Katerina στον Alpha, η 12χρονη είχε σταματήσει να πηγαίνει σχολείο πριν από το περασμένο Πάσχα.

Οπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, «το κοριτσάκι είχε σταματήσει να πηγαίνει στο σχολείο πριν από το Πάσχα πέρυσι» και «μιλάμε για ένα παιδάκι 5ης Δημοτικού. Από το σχολείο έπαιρναν τηλέφωνο τη μητέρα και την ρωτούσαν πού είναι το παιδί. Εκείνη, τους απάντησε ότι ήταν άρρωστο». «Για πόσο καιρό ήταν άρρωστο;» αναρωτήθηκαν εύλογα στο πάνελ της εκπομπής, επιρρίπτοντας σαφείς ευθύνες στο σχολείο, που ερευνάται για το αν ειδοποίησαν τις Αρχές, την Πρόνοια, και γενικότερα όποιον έπρεπε να ταρακουνήσουν για να διαπιστωθεί τι συνέβαινε με το παιδί.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τα όσα είπε χθες η Νίκη Κεραμέως που ανέφερε πως «Το παιδί είχε παρουσία στο σχολείο» και γι' αυτό κανείς δεν είχε καταλάβει κάτι, αλλά υποσχέθηκε πως «θα χυθεί άπλετο φως σε αυτή την υπόθεση. Θα φτάσουμε μέχρι τέλος για να δούμε τι ακριβώς συνέβαινε». Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το υπουργείο δεν είχε καμία ενόχληση ή ενημέρωση στο προηγούμενο χρονικό διάστημα και συνεπώς δεν θα μπορούσε να υπάρξει σχετική κινητοποίηση. Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή που το πληροφορηθήκαμε, η υπόθεση διερευνάται και στο ρόλο και την αρμοδιότητα του υπουργείου Παιδείας θα εξετάσουμε λεπτομερώς κάθε του πτυχή. Εχουμε δώσει εντολή για ενδελεχή διερεύνηση και αμέσως ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA