Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές είναι, τις τελευταίες ώρες, οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», αργά το βράδυ της Παρασκευής παρουσιάστηκαν, αυτοβούλως, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, δυο άτομα που φέρονται να έχουν άμεση εμπλοκή στην υπόθεση και μέχρι αυτή την ώρα εξετάζονται από τους αστυνομικούς τους Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και οι δυο ισχυρίστηκαν πως είχαν συνομιλήσει με τη 12χρονη στο BlinChat αλλά τους είχε συστηθεί (πιθανότατα ο Ηλίας Μίχος που χειριζόταν το προφίλ) ως 17χρονη. Οι αστυνομικοί έδειξαν φωτογραφίες της 12χρονης και εκείνοι την αναγνώρισαν. Αυτό που τόνισαν στους αστυνομικούς, ωστόσο, είναι πως δεν πήγαν στο προκαθορισμένο ραντεβού και πως παρουσιάστηκαν αυτοβούλως προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω τότε οι δυο αυτοί άνδρες είναι από τα 212 άτομα που έχει διαπιστωθεί πως μίλησαν ή/και ήρθαν σε επαφή με τη 12χρονη μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής. Περισσότερες λεπτομέρειες, μέχρι και αυτή την ώρα, δεν υπάρχουν και βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτοί οι δυο άντρες μετά την αυτόβουλη παρουσία τους, έχουν συλληφθεί.

Τις τελευταίες ώρες, πάντως, ήταν διάχυτη η αίσθηση πως οι επόμενες συλλήψεις για αυτή τη φρικιαστική υπόθεση δε θα αργήσουν. Ήδη από νωρίς, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, είχε κάνει λόγο για τρεις άνδρες οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί και είναι θέμα ωρών η σύλληψή τους. Τα ονόματα και τα κινητά των συγκεκριμένων ανδρών έχουν βρεθεί στο κινητό της 12χρονης η οποία μάλιστα τους αναγνώρισε σε φωτογραφίες σε μια από τις καταθέσεις της στην αστυνομία και έχουν ήδη ταυτοποιηθεί. Πρόκειται για άνδρες ηλικίας 32 με 35 ετών.«Ο πρώτο είναι ένας 32χρονος με μακριά μαλλιά και δεν υπάρχει ηλεκτρονικό προφίλ του. Ο δεύτερος είναι 35χρονος, εύσωμος και πολύ σωματώδης και ο τρίτος είναι με περισσότερα κιλά και γυαλιά», είχε καταθέσει η ανήλικη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA