Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η χώρα μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του δις Ολυμπιονίκη στο τάε κβον ντο Αλέξανδρου Νικολαΐδη από καρκίνο, τρεις μόλις ημέρες πριν κλείσει τα 43 του χρόνια. Ο δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης και τα τελευταία χρόνια αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, πάλεψε δυο χρόνια γενναία με μία σπάνια μορφή καρκίνου, το καρκίνωμα NUT ενώ στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα είχε τη σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του, Δώρα Τσαμπάζη.

«Ποιός μιλεί στα νερά και ποιός κλαίει - ακούς; Ποιός γυρεύει τον άλλο, ποιός φωνάζει - ακούς; Είμ’ εγώ που φωνάζω κι είμ’ εγώ που κλαίω, μ’ ακούς. Σ΄αγαπώ, σ’ αγαπώ, μ’ ακούς», ήταν ο στίχος του Οδυσσέα Ελύτη με τον οποίο η Δώρα Τσαμπάζη αποχαιρέτησε τον άνδρα της ζωής της.

Το βράδυ της Παρασκευής η δημοσιογράφος κοινοποίησε στο Instagram ένα νέο story που έγραφε: «Κανένα βήμα μου δεν έγινε άσκοπα. Συναντηθήκαμε», που αποτελεί στίχο της Κορίνας Καλούδη από τη συλλογή: «Χρειάστηκε να κλέψω» και συγκίνησε τους ακολούθους της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA