Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταγράφει τη στιγμή ένας διανομέας φαγητού που επέβαινε σε μηχανάκι συγκρούεται με αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο των Χανίων. Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό που αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το μηχανάκι του ντελιβερά να καρφώνεται με δύναμη στο Ι.Χ! Η συνέχεια είναι, ωστόσο, ακόμα πιο σοκαριστική καθώς ενώ το μηχανάκι μετατρέπεται σε μια άμορφη μάζα σιδερικών ο οδηγός, εκτοξεύεται πάνω από το όχημα και «προσγειώνεται» με την πλάτη στο οδόστρωμα!

Παρ’ όλα αυτά προς έκπληξη όλων σηκώνεται χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό. Όπως, μάλιστα, είπαν οι θεράποντες ιατροί του Νοσοκομείου Χανίων ο άνθρωπος αυτός δεν έπαθε ούτε μια γρατζουνιά ενώ καλά στην υγεία του είναι και ο οδηγός του αυτοκινήτου. Το τρακάρισμα έγινε στη συμβολή των οδών Μπουνιαλή και Σφακίων και σημειώνεται, όπως αναφέρθηκε στο δελτίο του Mega πως ο διανομέας ήταν αυτός που παραβίασε το στοπ που υπήρχε στο σημείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA