Μενού
  • Α-
  • Α+

Συχνές ήταν οι προστριβές ανάμεσα σε πατέρα και γιο στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, όπου εκτυλίχθηκε οικογενειακή τραγωδία με τον 41χρονο γιο, αρμενικής καταγωγής να βρίσκεται νεκρός από τη μητέρα του μέσα στο διαμέρισμά τους και δίπλα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση βρισκόταν ο πατέρας, ο οποίος είναι κι ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του παιδιού του. Η γειτονιά στην οδό Ομήρου είναι συγκλονισμένη από την τροπή που πήραν οι καυγάδες στην οικογένεια. Οι γείτονες ανέφεραν ότι είχαν ακούσει πολλές φορές τους δύο άνδρες να καυγαδίζουν.

Συγκεκριμένα ένοικος διπλανού διαμερίσματος, εμφανώς σε κατάσταση σοκ δήλωσε ότι «πατέρας και γιος καυγάδιζαν συχνά αλλά κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Καυγάδιζαν είτε γιατί ο γιος ζητούσε λεφτά, είτε ναρκωτικά» τόνισε η γειτόνισσα στο grtimes και πρόσθεσε: «άκουσα τη μητέρα να ουρλιάζει, όταν αντίκρισε το παιδί της μέσα σε μια λίμνη αίματος και τον σύζυγό της σε άθλια κατάσταση».

Σε βάρος της τελευταίας μάλιστα και σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια, ο γιος σε προγενέστερο χρόνο, είχε κινηθεί με επιθετικές διαθέσεις στην πόρτα του διαμερίσματός της και όταν εκείνη τον ρώτησε γιατί το έκανε, εκείνος απάντησε: «δεν το έκανα εγώ, αλλά ο σατανάς».

«Ο γιος φέρεται να είχε προβλήματα, ο πατέρας φαινόταν καλός άνθρωπος. Είχε έρθει και άλλες φορές η αστυνομία εδώ για καυγάδες μεταξύ τους» είπαν άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας. Λίγη ώρα αργότερα στην πολυκατοικία επί της Ομήρου 18 εμφανίστηκε η μητέρα που εντόπισε τους δύο άνδρες στο διαμέρισμα χθες περίπου στις 19.00 το απόγευμα, βγάζοντας βόλτα το σκυλάκι της οικογένειας. Με το που αντίκρισε της κάμερες και τους δημοσιογράφους έκανε μεταβολή και αποχώρησε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA