Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας μικρός «εμφύλιος» φαίνεται πως είναι σε εξέλιξη στον αντιεξουσιαστικό χώρο καθώς σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας» σταματάει να κάνει δημοσιεύσεις και αναρτήσεις στην ιστοσελίδα Indymedia. Συγκεκριμένα, το μέλος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στο Facebook, όπου σημειώνει: «Ο Ρουβίκωνας σταματάει να κάνει δημοσιεύσεις/αναρτήσεις στο Indymedia. Οι κινήσεις και οι παρεμβάσεις της ομάδας θα δημοσιεύονται στο Alerta.gr και στην ιστοσελίδα μας. Δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με αυτό το γελοίο παρεάκι που είναι αυτή την στιγμή συντακτική ομάδα του Indymedia».

Είναι χαρακτηριστικό πως και σε σχόλιο στην εν λόγω δημοσίευση ο Γιώργος Καλαϊτζίδης κάνει λόγο για ένα «κάποτε αναρχικό Indymedia»: «Δημόσιο κείμενο δεν θα υπάρξει γιατί δεν θέλουμε να αναπαράγουμε τον οχετό και τον εμετό αυτών των γελοίων που είναι στην Σ.Ο του κάποτε αναρχικού Indymedia».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA